2008-12-04 13:27:50• hírek • Szatmar.ro

Kieshet a Portsmouth

Az FA-kupa győztese búcsúzhat az európai kupáktól, ha nem nyer Németországban.

Az UEFA-kupa csoportkörének negyedik fordulója a szerdai nyolc meccs után csütörtökön újabb nyolc összecsapással folytatódik, melyen két presztízs-meccs mellett egy érdekes családi összecsapást is rendeznek.

 

Az E csoportban az Angol Kupa győztese, a Portsmouth igen nehéz helyzetben van: győznie kell a német Wolfsburg ellen, ha tovább akar jutni. De egy német-angol mindig többről is szól, mint a fociról, ezért nehéz dolguk lesz Felix Magath ambíciós csapata ellen.

Koppenhágában Skandinávia két legismertebb és legjobb anyagi helyzetével rendelkező csapata, a helyi Köbenhavn és a norvég Rosenborg találkozik. A vendégek még soha nem veszítettek pontot dán ellenféllel szemben, de lehet, hogy egy esetleges győzelem már nem tud segíteni rajtuk, mivel ez az utolsó összecsapásuk. A hazaik egy győzelem esetén még reménykedhetnek.

Prágában igazi családi párharc alakulhat ki a pályán és azon kívül is. A Slavia Prága edzője, Karel Jarolim a Hamburg csapatkapitányának, Davidnak a papája, ráadásul a cseheket erősíti még Marek Jarolim is, aki a trénernek az unokaöccse, tehát a középpályásnak az unokatestvére. A meccs esélyese a Hamburg, amely egy győzelemmel megszerezné a továbbjutást, akárcsak a másik meccsen a Zilinát (Zsolna) fogadó Aston Villa.

Csütörtöki program:

E csoport: Wolfsburg - Portsmouth
Heerenveen - Braga

F csoport: Slavia Prága - Hamburg
Aston Villa - Zilina

G csoport: Valencia - Brugge
Köbenhavn - Rosenborg

H csoport: Lech Poznan - Deportivo la Coruna

Nancy - CSZKA Moszkva

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: